Wimperextensions

lashes
Lash extend

Het merk waarmee ik werk is Lash eXtend, dit is het nummer 1 merk in Europa op het gebied van wimperextensions- en wenkbrauwen.

SOORTEN

01

ONE BY ONE

Wenst u meer volume? Of volume en verlenging? Dan kiest u best voor de russian/volume wimperextensions.

02

RUSSIAN VOLUME

Vragen
Veelgestelde vragen over wimperextensions

Wimperextensions zijn helaas niet geschikt voor iedereen. De wimperextensions worden gezet op uw eigen natuurlijke wimpers. Als iemand echter van nature geen of bijzonder weinig wimpers heeft, kunnen wimperextensions niet gezet worden. Wanneer u hele dunne of broze wimpers heeft, kunnen wimperextensions ook niet altijd bevestigd worden. Wij geven een eerlijk advies. Ook als uw wimpers niet geschikt zijn voor wimperextensions zullen wij u dit zeggen.

Als de wimperextensions op een correcte manier zijn geplaats is dit niet schadelijk voor uw natuurlijke wimpers. Ik gebruik een minimaal aan lijm en ga nooit “teveel” of te zware wimpers plaatsen. U moet ook van thuis uit de wimpers goed verzorgen, bij een nieuwe set wimperextensions zit een verzorgingspakket inbegrepen. Het reinigen duurt ongeveer maar 2 minuutjes en voorkomt ooginfecties.

Allergische reacties kunnen op treden meteen na behandeling binnen de 48u of kunnen pas na een enige tijd gebruik van wimperextensions plots optreden. Als men allergisch reageert komt dit meestal door de lijm (cyanoacrylaat), komt wel heel weinig voor. Jammer genoeg valt hier niets aan te doen en moeten de wimperextensions zo snel mogelijk verwijderd worden. Het lichaam bouwt een allergie op en is de wimpersyliste niet verantwoordelijk voor. 

Wimpers hebben een groeicyclus van 8 weken en wij bevestigen de wimperextensions altijd op de volgroeide wimpers die ook als eerste uitvallen, zo hebben de babyhaartjes tijd om te volgroeien. daarom is het aangeraden om na twee of drie te laten bijvullen zodat ze mooi vol blijven. 

Neen. Mascara kleeft alle wimpers samen en haalt het fluffy effect weg ook zorgt mascara ervoor dat de lijm oplost door de olie deeltjes die mascara bevat.

WAARDOOR KUNT U UW WIMPEREXTENSIONS EERDER VERLIEZEN:

TIP: reinig uw wimpers voor u naar uw afspraak komt. Als u propere wimpers hebt dan blijven de extensions langer zitten.

hennabrows

Bij hennabrows wordt er een browmapping en shaping gedaan van de wenkbrauwen en ze worden ook geëpileerd. We gaan de wenkbrauwen dus in een mooie vorm zetten die perfect past bij uw gelaat.

De henna blijft 1à2 weken op de huid en 2à3 weken op de haartjes. De meeste klanten laten dit na 2à3 weken opnieuw doen.

KAN IK ALLERGISCH REAGEREN?

Ja, je kan allergisch reageren. Als u allergisch bent voor gewone kleuring, dan kan het zijn dat u allergisch bent voor henna (maar dit is niet zeker). We kunnen dit testen door 48h op voorhand eens een stipje henna aan de binnenkant van uw elleboog te plaatsen, als u hier binnen de 48h niet op reageert, dan bent u niet allergisch.