make-up: i.am.klean

makeup
Jij houdt van Belgisch, duurzaam en luxueus? Dan past de minerale make-up van i.am.klean perfect bij uw lifestyle!

Caroline Rigo, de oprichster van i.am.klean, is van mening  dat elke vrouw het  recht heeft op een gezond en gelukkig leven, met makkelijke, mooie en  healthy  make-up. Toen ze besefte  dat vrouwen  in haar make-upstoel  hier ook echt  nood  aan  hadden, maar geen  enkel  merk vond dat hier een antwoord op kon bieden, wist ze dat  ze zelf iets moest maken.   Zo ontstond Cent Pur Cent in de medische wereld en  pharmacie.  

Bovendien werd de  vraag naar gezonde en natuurlijke make-up  ook  binnen de beautywereld,  elke dag groter.   Op die manier werd een  nieuwe,  pure en  natuurlijke make-uplijn geboren:  i.am.klean.     

Healthy klean life

De moderne vrouw is  bewust  bezig  met gezondheid in al haar vormen.   Niet alleen sporten en voeding, ook  skincare  en  make-up. Al deze producten  worden  nauwlettend  onder de loep genomen, want alles wat je gebruikt, heeft een  invloed op je lichaam. 

klean all the way

De naam  i.am.klean  zegt het zelf.  Zuiver, puur, natuurlijk en gezond, mét een vleugje  zelfvertrouwen en  luxe.    Inderdaad luxe… dat straalt  i.am.klean  ook uit.  Op die manier wordt  de luxe van een mooie, gezonde huid voor iedereen  haalbaar. 

OVer onze minerale make-up

Puur en gezond

De samenstelling van  i.am.klean  is zo puur en natuurlijk mogelijk. Hierdoor is deze healthy make-up uiterst gezond voor je huid. Meer nog, je zal merken dat je huid beter wordt van i.am.klean. Want de poeders hebben een voedend en verzorgend effect.   

We love animals

We houden van mooie producten, maar ook van schattige dieren. Daarom worden de producten van onze gezonde make-up niet getest op dieren. De basisingrediënten zijn afkomstig van officiële en gecertificeerde organisaties.

Refillable & Easy peasy

Naast gezond en natuurlijk, is i.am.klean ook een duurzaam merk. Mix and match je eigen kleuren en hervul je palletjes.  Bovendien is onze minerale make-up zeer easy in aanbrengen. Geen moeilijke technieken, maar snel én makkelijk, met een blijvend topresultaat.

Missie

De naam  i.am.klean  zegt het zelf: zuiver, puur, natuurlijk en gezond, dus zonder toevoeging van  talk, niet-natuurlijke olie, kleurstoffen, parfums of parabenen.  Net door die natuurlijke bestandsdelen is onze make-up uiterst gezond voor je huid.  Bovendien werden ze ook dermatologisch getest en zijn ze hypoallergeen.

Onze minerale make-uplijn moet toegankelijk zijn voor vrouwen van alle leeftijden en afkomst, daarom worden ze onder meer verdeeld bij schoonheidsspecialisten en relevante conceptstores die geloven in onze filosofie. 

Visie

Ons ultieme doel is dat iedere vrouw zich mooi kan voelen en helemaal zichzelf kan zijn, zonder dat ze ‘perfect’ moet zijn. Een mooiere wereld creëren begint bij jezelf, bij durven veranderen in je hart en mind, en niet alleen in je hoofd. Daarom onze eenvoudige, eerlijke, gezonde en verantwoorde make-upproducten die je niet alleen een instant hapiness, maar vooral ook een duurzaam gevoel geven!